Η Φουρέιρα δεν κρατάει τον Μποτία στην Ελλάδα

Ο ελεύθερος (ποδοσφαιρικά) Αλμπέρτο Μποτία ελκύει αρκετές ομάδες στο εξωτερικό και η παραμονή του στην Ελλάδα φαντάζει δύσκολη. Ποια φέρεται να τον πολιορκεί ασύστολα τις τελευταίες ώρες;

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
botia messi ERUOKINISSI

Ο Μποτία μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό σε μερικές εβδομάδες και τ' όνομά του καθημερινά γράφεται για διάφορες ομάδες στο εξωτερικό.

Είχε ακουστεί πρόσφατα πως ο Ισπανός αμυντικός “ψάχνεται” για Ελλάδα λόγω της σχέσης του με την Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο κάποιο κλαμπ του δικού μας πρωταθλήματος να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Η πιο ελκυστική πρόταση φέρεται να του έχει έρθει από την Κίνα. Τα χρήματα φημολογείται πως είναι καλά, αλλά ο ίδιος δεν θέλει εκτός απ' το ν' αφήσει την Ελλάδα, να εγκαταλείψει γενικότερα την “Γηραιά Ήπειρο”.

Από Ισπανία μεριά, αυτή που παρουσιάζεται να εξετάζει έντονα την περίπτωση του εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού είναι η Λεβάντε. Από το βράδυ της Τετάρτης τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική πληθαίνουν και θέλουν την ομάδα από την Βαλένθια να έχει τοποθετήσει ψηλά στις προτιμήσεις της τον 29χρονο στόπερ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λεβάντε σώθηκε φέτος και τη νέα σεζόν, όπως γράφεται, θέλει έναν καλό αμυντικό τύπου Μποτία για να προσπαθήσει την υπέρβαση και να πλασαριστεί ψηλότερα από την 15η θέση στο πρωτάθλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK