Η θέση του Φίγκο στο δίλημμα Ρονάλντο ή Μέσι

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, Λουίς Φίγκο πήρε θέση στο "αιώνιο δίλημμα" Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε ποια ήταν η απάντησή του.

Η θέση του Φίγκο στο δίλημμα Ρονάλντο ή Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν, κατά γενική ομολογία, τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον της τελευταίας εικοσαετίας.

Παρόλα αυτά, τόσο οι φίλαθλοι, όσο κι οι παίκτες (παλαίμαχοι ή μη) δυσκολεύονται να διαλέξουν τον κορυφαίο.

Αυτή τη φορά ζητήθηκε η γνώμη του Λουίς Φίγκο, ο οποίος έδωσε μία ιδιαίτερα διπλωματική απάντηση. Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε πως "είναι σαν να πρέπει να επιλέξεις μεταξύ μίας συγκεκριμένης ποικιλίας μανιταριών (άσπρη τρούφα) και του χαβιαριού".

Ενώ, όταν ερωτήθηκε για το ποιος θα κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα", απάντησε: "Εξαρτάται πόσο καλά θα παίξουν εκείνη την εποχή".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ