Μητέρα Ρονάλντο: Στην τσιμπίδα των ισπανικών Αρχών για 45.000 ευρώ

Η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, κρατήθηκε από τις ισπανικές Αρχές στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, καθώς είχε στις αποσκευές της περισσότερα μετρητά από όσα επιτρέπονται να βγάλει κάποιος από τη χώρα.

Μητέρα Ρονάλντο: Στην τσιμπίδα των ισπανικών Αρχών για 45.000 ευρώ

Η κα Αβέιρο ήθελε να ταξιδέψει στην Πορτογαλία έχοντας στη χειραποσκευή της το ποσό των 55.000 ευρώ, δηλαδή 45.000 ευρώ περισσότερα μετρητά από τις 10.000 ευρώ που επιτρέπεται να έχει κάποιος που ταξιδεύει εκτός Ισπανίας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Mundo", η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο τα "έχασε" όταν ρωτήθηκε από τους υπαλλήλους για το ποσό και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

Στο σχετικό ανακοινωθέν της Αστυνομίας, γράφτηκε χαρακτηριστικά: "Κρατήθηκε γυναίκα 61 ετών, νοικοκυρά στο επάγγελμα, η οποία προσπάθησε να φύγει από τη χώρα με ποσότητα χρημάτων άγνωστης προέλευσης, που υπερέβαινε κατά πολύ τις 10.000 ευρώ".

Σημειώνεται πως οι 45.000 ευρώ κατασχέθηκαν, ενώ στην κα Αβέιρο επιβλήθηκε και πρόστιμο. Όπως και να 'χει το ύψος του ποσού που κατασχέθηκε αλλά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην μητέρα του Ρονάλντο, δεν φτάνει ούτε κατά το ήμισυ το μεροκάματο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ