Ο Φάμπρεγας αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του Παρισιού

Ο MVP της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας (2-0), Σεσκ Φάμπρεγας, τοποθέτησε τη μπάλα του αγώνα έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Μαδρίτη, αποτίοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Παρισιού.

Ο Φάμπρεγας αποτίει φόρο τιμής στα θύματα του Παρισιού

Πολυτιμότερος παίκτης της φιλικής νίκης με 2-0 της Ισπανίας κόντρα στην Αγγλία ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγας κι έτσι ο μέσος της Τσέλσι πήρε σπίτι του τη μπάλα της αναμέτρησης.

Ωστόσο δεν ήταν σε θέση να πανηγυρίσει μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι που σκόρπισε το θάνατο σε περισσότερους από 100 ανθρώπους. Ο Σεσκ λοιπόν προτίμησε να αφήσει τη μπάλα του αγώνα έξω από την γαλλική πρεσβεία στη Μαδρίτη, αποτίοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στα θύματα της "μαύρης" νύχτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανικός και στο "Σταντ ντε Φρανς": Έκρηξη έξω από το γήπεδο

Αποχωρούσαν από το "Σταντ Ντε Φρανς", ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ