Ο Ράμος "τραμπουκίζει" τώρα και... συμπαίκτες του

Του χρεώνουν τόσο τον τραυματισμό του Σαλάχ, όσο και τη διάσειση του Κάριους στον τελικό του Κιέβου. Τώρα ο Ράμος έρχεται να "τρομοκρατήσει" τους ίδιους του τους συμπαίκτες στην εθνική Ισπανίας (PHOTO).

Spanish national soccer team player  Sergio Ramos during a training session  in Helsinki, Finland Thursday  Sept. 5, 2013. Spain will face Finland in the FIFA World Cup 2014 qualifying soccer match on Friday. (AP Photo / LEHTIKUVA / Jarno Mela )
Spanish national soccer team player Sergio Ramos during a training session in Helsinki, Finland Thursday Sept. 5, 2013. Spain will face Finland in the FIFA World Cup 2014 qualifying soccer match on Friday. (AP Photo / LEHTIKUVA / Jarno Mela ) AP IMAGE

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, από τον τελικό το υ Champions League στο Κίεβο, μέχρι σήμερα είναι αναμφίβολα ο Σέρχιο Ράμος. Κι αυτό, διότι πολλοί του επιρρίπτουν ευθύνες για την αγωνιστική του συμπεριφορά στο Κίεβο.

Ο Ισπανός αμυντικός πρωταγωνίστησε στη φάση που ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον ώμο και τέθηκε εκτός συνέχειας της αναμέτρησης, ενώ έγινε πρόσφατα γνωστό ότι ο Λόρις Κάριους έπαιζε με διάσειση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα, ο 32χρονος άσος πόζαρε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για την επίσημη φωτογραφία της εθνικής Ισπανίας, ενόψει Μουντιάλ Ρωσίας.

Και καθώς ο φακός "κατέγραφε" τους ποδοσφαιριστές, απαθανάτισε τον Ράμος να "απειλεί" τον Ντιέγκο Κόστα με τις... γροθιές του, ασκώντας του το γνωστό bullying.

Προφανώς και η συγκεκριμένη ενέργεια του Μαδριλένου άσου έγινε για πλάκα. Όμως, αν σκεφτούμε ότι ο Κόστα αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντίζηλο κλαμπ της "Βασίλισσας", τότε δεν βάζουμε και το χέρι μας στη... φωτιά για τον τρόπο που ο σέντερ μπακ των "μερένγκες" θα αντιμετωπίσει τον επιθετικό των "ροχιμπλάνκος" στην προπόνηση.

Ειδικά τη νέα σεζόν, όταν και οι δύο θα αγωνίζονται με τη φανέλα των συλλόγων τους στα μεταξύ τους "καυτά" ντέρμπι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK