Απίστευτο: Παίκτης γρονθοκόπησε 15χρονο διαιτητή!

Και μη χειρότερα! Διαβάστε για ένα τρελό σκηνικό σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ισπανία όπου παίκτης έχασε τον έλεγχο και γρονθοκόπησε 15χρονο διαιτητή μετά την αποβολή του.

Απίστευτο: Παίκτης γρονθοκόπησε 15χρονο διαιτητή!

Τα κρούσματα βίας αποτελούν δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο στο χώρο του παγκοσμίου αθλητισμού και το τραγικό είναι πως κάθε φορά μας αφήνουν... άναυδους. Τη Δευτέρα έγινε γνωστή η επίθεση μίας γιαγιάς ποδοσφαιριστή σε έναν νεαρό διαιτητή σε ματς χαμηλότερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ενώ από την ίδια χώρα "έσκασε" πριν λίγες ώρες μία ακόμα θλιβερή είδηση με "ξυλοφόρτωμα" σε διαιτητή.

Η επίθεση έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Lugo και της Ribadeo που έληξε με νίκη των γηπεδούχων στο φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τον έλεγχο και να ξεσπούν σε διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα.

Ένας όμως εξ'αυτών, ονόματι Κόκι, "ξέφυγε" από τον έλεγχο και έριξε μπουνιά στον 15χρονο (!) διαιτητή, ενώ παράλληλα τον έβρισε χυδαία και χρειάστηκε να μπουν στη μέση αρκετοί συμπαίκτες του για να προλάβουν τα... χειρότερα.

"Ήρθε σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπό μου και μου φώναξε: είσαι μαλ@@@@, ενώ στη συνέχεια μου έριξε χαστούκι στο πρόσωπο. Έπειτα, από απόσταση τριών μέτρων με απείλησε λέγοντάς μου: θα σε περιμένω έξω, θα σε βρω", έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, με τον παίκτη ο οποίος βρισκόταν εκτός ελέγχου να αποκαλεί τον άρχοντα του αγώνα "μ@@@@@ και μπάστ@@@@" καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια'.

Βέβαια, λίγη ώρα μετά αφού "στόλισε" τον 15χρονο ρέφερι με αρκετά κοσμητικά επίθετα και αφού του έδειξε τις άγριες διαθέσεις του με φυσική βία, ο παίκτης τα.. γύρισε λέγοντας στους δημοσιογράφους:

"Θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά μαζί του και να απολογηθώ. Αυτό θα το κάνω επειδή λυπάμαι πραγματικά και όχι επειδή προσπαθώ να μειώσω την ποινή που θα μου επιβληθεί. Δεν ξέρω ποια απόφαση θα πάρει η πειθαρχική επιτροπή αλλά είναι σίγουρο ότι θα περάσω μία ωραία σεζόν στις εξέδρες και το καταλαβαίνω.

Αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό και πρέπει να πληρώσω. Είμαι 28 ετών και σπάνια διαμαρτύρομαι στους διαιτητές. Δεν έχω προκαλέσει στο παρελθόν", δήλωσε ο παίκτης ο οποίος βάσει κανονισμού απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού από 13 μέχρι 24 αγωνιστικές!

News 24/7

24MEDIA NETWORK