Επικό: Ο Κριστιάνο πουλάει... κουβέρτες!

Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος άσος προσπαθεί να πουλήσει τα πάντα αρκεί να έχουν επάνω στο λογότυπο του. Αυτή τη φορά το έριξε στις... κουβέρτες. Ελπίζουμε να μην τον δούμε και σε καμιά έξυπνη... σίτα (φωτογραφίες).

Επικό: Ο Κριστιάνο πουλάει... κουβέρτες!

Βρε Κριστιάνο μου είπαμε, το CR7 είναι ωραίο brand name και το καθιέρωσες εσύ και πραγματικά μπράβο σου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πουλάμε τα πάντα, αρκεί να υπάρχει το όνομα σου πάνω.

Ποιο είναι το τελευταίο προϊόν που πρόσθεσε στην συλλογή του προς διάθεση στο ευρύ κοινό ο Πορτογάλος; Κουβέρτες. Ναι, κουβέρτες!

Κουβέρτες μαύρες, κουβέρτες... ροζ, κουβερτάκια, κουβέρτες με το πρόσωπο του, με τον Κριστιάνο ολόκληρο και φυσικά με το CR7. Και "φθηνές" ε, μόλις... 129 δολάρια η μία!

Το πρωί πωλητής, το βράδυ ποδοσφαιριστής λοιπόν.

 

Come join my team! Visit CR7blankets.com, shop my exclusive CR7 line of luxury blankets and enter to win an autographed mini blanket. They’re the biggest, softest, most comfortable blankets ever!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα