Έτσι κάνεις τον αντίπαλο να χάσεις ΣΙΓΟΥΡΑ το πέναλτι!

Ο Τσέτσου Φλόρες πήρε φόρα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι για την Έρκουλες. Λογάριαζε όμως χωρίς τους "πονηρούς" οπαδούς της Αλκογιάνο (VIDEO)!

Έτσι κάνεις τον αντίπαλο να χάσεις ΣΙΓΟΥΡΑ το πέναλτι!

Η τελευταία φορά που η Έρκουλες είχε χάσει πέναλτι ήταν τον Απρίλιο του 2015 κόντρα στην Κορνεγιά και με αυτό τον "αέρα" ο Τσέτσου Φλόρες στήθηκε απέναντι στον γκολκίπερ της Αλκογιάνο, έτοιμος για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για μία ακόμα φορά.

Έλα όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο... Για την ακρίβεια τους οπαδούς των γηπεδούχων που φρόντισαν με τον "τρόπο" τους να του αποσπάσουν την προσοχή (ειδικά ένας από αυτούς που φρόντισε να του δείξει τα οπίσθιά του) και έτσι η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το πέναλτι μάλιστα αυτό στοίχισε την Έρκουλες καθώς έμεινε στο 1-1 με την Αλκογιάνο, σε αγώνα των δύο ομάδων για την Segunda División B (τριτη κατηγορια της Ισπανίας)

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα