Γυναίκα ντύθηκε άντρας και "τρέλανε" τους αντιπάλους της

Η επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Μπρέντα Πέρες μεταμφιέστηκε σε άντρα, μπήκε στο γήπεδο και "τρέλανε" με τις ντρίμπλες της τους αντιπάλους της, που μόλις συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο για γυναίκα έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Δείτε το VIDEO.

Γυναίκα ντύθηκε άντρας και "τρέλανε" τους αντιπάλους της

Το είχαμε δει σε ταινία, τώρα το είδαμε και στην πραγματικότητα. Η επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Μπρέντα Πέρες, μετά από ώρες ειδικού μακιγιάζ μεταμορφώθηκε σε άντρα και χρησιμοποιώντας το όνομα "Ντάνι Πέρες" κλήθηκε από τηλεοπτικό σόου στην Ισπανία να δώσει το "παρών" σε φιλικό ερασιτεχνικών ομάδων, περνώντας ως αλλαγή.

Η 21χρονη "τρέλανε" τους αντιπάλους της με τις ντρίμπλες και τα κόλπα της και κανείς δεν είχε υποψιαστεί πως επρόκειτο για γυναίκα μέχρι τη στιγμή που έβγαλε την περούκα της και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ενός πειράματος για την αντιμετώπιση των γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Δείτε το VIDEO

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ