ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: το Camp Nou έγινε Bernabeu στη γκολάρα του Ρονάλντο!

Οι οπαδοί της Ρεάλ έκαναν "κατάληψη" στο Camp Nou και στο γκολ του Ρονάλντο το γήπεδο σείστηκε, με λευκές φανέλες να εμφανίζονται ΠΑΝΤΟΥ. Δείτε το VIDEO!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, celebrates after scoring during the Spanish Supercup, first leg, soccer match against FC Barcelona at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, celebrates after scoring during the Spanish Supercup, first leg, soccer match against FC Barcelona at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Έχουμε συνηθίσει στους αγώνες της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ η εκάστοτε φιλοξενούμενη να έχει υποστήριξη από το πολύ... 500 οπαδούς της οι οποίοι τοποθετούνται στα πάνω διαζώματα για να μην... ενοχλούν με τις φωνές τους, όμως στο τελευταίο Clasico, το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό!

Θέλετε επειδή βρισκόμαστε ακόμα στην καλοκαιρινή περίοδο και τα πράγματα είναι πιο "χαλαρά"; Θέλετε επειδή η εμπορευματοποίηση τείνει να "μαλακώνει" τον φανατισμό και τις εντάσεις;

Το σίγουρο είναι πως οπαδοί της Ρεάλ βρέθηκαν διασκορπισμένοι στις εξέδρες του "Camp Nou" το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί που στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 80' νόμιζες πως βρισκόσουν στο Bernabeu με τόσες πολλές λευκές φανέλες (το χρώμα που απαγορεύεται διά... ροπάλου στην Καταλωνία) και τέτοιους μακρόσυρτους πανηγυρισμούς!

Το γεγονός αυτό έκανε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στα μαδριλένικα όσο και στα καταλανικά ΜΜΕ και μάλιστα η "As" δημοσίευσε ένα VIDEO την ώρα του γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να αποδείξει πως το "Camp Nou" έγινε... "Bernabeu" έστω και για λίγα δευτερόλεπτα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ AS ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK