Καρεμπέ: "Άς είμαστε ρεαλιστές, ο Κριστιάνο θα μείνει..."

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη με θέμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίδης.

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Karembeu EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο "Goal.com" και αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας όλων όσων έχουν συμβεί με τα φορολογικά προβλήματα του Πορτογάλου με το ισπανικό κράτος.

Το στέλεχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είχε τρεις σούπερ σεζόν με τη φανέλα της "Βασίλισσας" κερδίζοντας το 1998 και το 2000 το Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, ήταν μέρος της μεγάλης Γαλλίας με Μουντιάλ και Πανευρωπαϊκό το 1998 και το 2000 επίσης.

Ο 46χρονος σε σχετική ερώτηση για τον Πορτογάλο απάντησε: " Δεν πιστεύω ότι θα φύγει..."

Και συνέχισε τη σκέψη του αναφέροντας: "Ας είμαστε ρεαλιστές. Έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ και υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Η ρήτρα του είναι στο 1 δις και κανένα κλαμπ δεν μπορεί να την πληρώσει. Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο θα μείνει και θα βρουν μία λύση. Θα δούμε τι θα συμβεί. Άποψή μου είναι πως θα μείνει."

Ο Πορτογάλος σταρ έχει σημειώσει εξαιρετικές σεζόν με φανέλα της Ρεάλ και έχει σηκώσει τίτλους. Βάσει αυτού ο πρώην διεθνής Γάλλος είπε: "Έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και νομίζω πως το ξέρει και ο ίδιος. Έχει πετύχει πολλά στη Ρέαλ, πολλά γκολ."

Κλείνοντας ο Κριστιάν Καρεμπέ παρομοίασε τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο είναι ένας διεθνές μπραντ, όπως και η Ρεάλ. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι βρίσκεται στο καλύτερο μέρος και η υπόθεση θα καταλήξει με την παραμονή του."

News 24/7

24MEDIA NETWORK