Κριστιάνο, ο... δεν πληρώνω!

Ισπανικό δημοσίευμα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ για την απόφασή του να μην πληρώσει ούτε ευρώ στην εφορία.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Confederations Cup, Group A soccer match between Portugal and Mexico, at the Kazan Arena, Russia, Sunday, June 18, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the Confederations Cup, Group A soccer match between Portugal and Mexico, at the Kazan Arena, Russia, Sunday, June 18, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η διαδικτυακή έκδοση της MARCA αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πληρώσει τίποτα από τα 14,7 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει στο ισπανικό κράτος.

Το ισπανικό Μέσο γράφει πως ο Κριστιάνο έχει δικαστήριο στις 31 Ιουλίου και προς στιγμήν δεν προτίθεται να πληρώσει χρήματα, όπως αναφέρουν πηγές μέσα από το γραφείο μάνατζμεντ που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του αρχισκόρερ της Ρεάλ και της Πορτογαλίας.

Η εισαγγελία που άσκησε τις κατηγορίες στον Ρονάλντο υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής γνώρισε και συνειδητά φοροδιέφευγε, χρεώνοντας με πολλά εκατομμύρια το ισπανικό κράτος.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Ρωσία αυτή τη στιγμή για το Confederations Cup και δεν έχει πει λέξη όσον αφορά το μέλλον του στη Μαδρίτη, μονάχα πως έχει καθαρή τη συνείδησή του.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είπε πως σχεδιάζει να τελειώσει το ζήτημα αμέσως μόλις λήξη η υποχρέωση του παίκτη του με την εθνική του ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK