Με Κριστιάνο βασικό για την κούπα η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται για μία θέση στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων το μεσημέρι της Πέμπτης (12:30), με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ξεκινά σχεδόν όλα του τα αστέρια στο βασικό σχήμα. Πολλά τα οικονομικά κέρδη αν έρθει η... κούπα.

Real Madrid's Karim Benzema (L) celebrates his goal with teammate Cristiano Ronaldo during their Spanish King's Cup soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid December 22, 2010. REUTERS/ Felix Ordonez(SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
cristiano ronaldo real benzema REUTERS

Για πολλούς είναι μία από τις πιο αχρείαστες διοργανώσεις της FIFA. Για άλλους, πάλι, μία καλή ευκαιρία για να βγουν εύκολα... χρήματα. Και όταν λέμε "'άλλους" εννοούμε φυσικά τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος.

Οι φετινοί τελικοί πραγματοποιούνται στην Ιαπωνία, όπου μπόλικοι χορηγοί "έπεισαν" τις ομάδες να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα τους αστέρια, ενώ μην ξεχνάμε και τα βραβεία ανάλογα τη θέση που θα καταλάβει η κάθε ομάδα (ο νικητής θα λάβει 5.000.000 δολάρια).

Στο δεύτερο ημιτελικό τώρα, η Ρεάλ θα αντιμετωπίσω την Αμέρικα από το Μεξικό και ο Ζιντάν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα αστέρια του. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουν οι:

Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Κρος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Ρονάλντο, Λούκας, Μπενζεμά.

Στον πάγκο βρίσκονται: Κασίγια, Πέλε, Ράμος, Γιανέθ, Χάμες, Κοεντράο, Κόβασιτς, Μαριάνο, Ασένσιο, Μοράτα, Ίσκο και Ντανίλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK