Στη Ρεάλ τον άκουσαν τον Αζάρ;

Συνήθως η Ρεάλ έκανε το πρώτο βήμα για τον Αζάρ και η κατάληξη ήταν πάντα ίδια... Αυτή τη φορά, ο Βέλγος ήταν εκείνος που πέταξε το μπαλάκι στους "μερένγκες" και μένει πλέον να δούμε, αν θ' ανταποκριθούν...

Στη Ρεάλ τον άκουσαν τον Αζάρ;
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Το όνομα του Εντέν Αζάρ θεωρείται πια... must στα ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και επί μια τριετία -τουλάχιστον- "παίζει" ως πιθανός μεταγραφικός στόχος. Αυτό συνέβαινε επί Ζινεντίν Ζιντάν, το ίδιο συμβαίνει και επί Τζούλεν Λοπετέγκι. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι οι "μερένγκες" εκείνοι που έκαναν την πρώτη κίνηση, αλλά ο Βέλγος.

Ο ηγέτης των "κόκκινων διαβόλων" παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική "Equipe" λίγες μόλις ώρες πριν απ' τον πρώτο αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στον Παναμά. Πέραν των άλλων, ο Βέλγος άσος μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον του και τα όσα είπε δεν θα άρεσαν καθόλου στο στρατόπεδο της Τσέλσι.

Γιατί; Επειδή εμμέσως πλην σαφώς έκανε κάλεσμα στη διοίκηση της Ρεάλ ν' ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ενδεικτική είναι η ατάκα του: " Η κατάσταση στην Τσέλσι είναι αβέβαιη. Πρέπει να ξέρω τι θα γίνει την επόμενη σεζόν όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Θα με ενδιέφερε η Ρεάλ, αν και εκείνοι με θέλουν ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν", είπε ο Αζάρ βάζοντας... φωτιά στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί απ' το Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK