Ο πανηγυρισμός-απάντηση στον Μέσι από τον Κριστιάνο!

O Kριστιάνο Ρονάλντο μιμήθηκε τον... Μέσι, καθώς μετά το γκολ του, έβγαλε και έδειξε τη φανέλα του, όπως έκανε πέρυσι ο Αργεντινός στη Μαδρίτη (PHOTOS)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right back, celebrates after scoring during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right back, celebrates after scoring during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από όσους παρακολούθησαν το πρώτο επίσημο Clasico της φετινής σεζόν ότι ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Και αυτό γιατί αγωνίστηκε πολύ λίγο αλλά πρόλαβε να κάνει πάρα πολλά: μπήκε αλλαγή του Μπενζεμά στο 58', πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο 80' και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82', με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει για "θέατρο" να τον εξαγριώνει και να σπρώχνει στην πλάτη τον άρχοντα του αγώνα.

Η φάση πάντως που θα μείνει στην ιστορία περισσότερο και από την αποβολή ήταν η ΓΚΟΛΑΡΑ που πέτυχε νικώντας Πικέ και Τερ Στέγκεν, με τον Πορτογάλο να την πανηγυρίζει αλά... Λιονέλ Μέσι.

Όπως δηλαδή πέρυσι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έβγαλε και έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Bernabeu" μετά από τέρμα του στο 92' που χάρισε τη νίκη στους "μπλαουγκράνα", έτσι και ο CR7 έκανε το ίδιο για να τον... θυμούνται και οι φανς της Καταλανών.

Περιττό να ειπωθεί πως ο πανηγυρισμός-απάντηση στον Pulga προκάλεσε χαμό σχολίων στα social media, με τους φανς των δύο ομάδων να μη χάνουν την ευκαιρία για μία ακόμα αντιπαράθεση για τους δύο κορυφαίους άσους του πλανήτη...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK