Ρονάλντο και Ζιντάν... κράτησαν τον Μπέιλ στην Ρεάλ

Όχι μόνον θα μείνει και την νέα σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά πρόκειται να πάρει και την φανέλα βασικού... σπίτι του. Τι μεσολάβησε ώστε να υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις;

Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGE

Μέχρι πρότινος η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης παιζόταν κορώνα-γράμματα. Το "μένει-φεύγει" είχε γίνει συνήθεια στην καθημερινή ρουτίνα της "βασίλισσας".

Ένα... ντόμινο συγκυριών, όμως, έκανε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα, αφού όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιβηρικής ο Ουαλός σούπερ σταρ θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν.

Δεν ήταν κρυφό ότι ο Μπέιλ ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ρεάλ. Ο πάγκος τον "έπνιγε" και είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την δυσαρέσκειά του στον Ζινεντίν Ζιντάν που δεν βρίσκεται στα βασικά του πλάνα.

Το γεγονός ότι δεν τον ξεκίνησε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η σταγόνα στην μεταξύ τους σχέση που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Γάλλος τεχνικός αποτελεί πια παρελθόν και ο δρόμος του Μπέιλ για την αρχική 11αδα φαίνεται να ανοίγει διάπλατα. Εξάλλου ο Λοπετέγκι μοιάζει να του έχει εξασφαλισμένη μια θέση στα φτερά της επίθεσης, αφού εμπιστεύεται απόλυτα τις ικανότητές του.

Παρελθόν απ' την ομάδα είναι και ο άλλοτε απόλυτος σταρ της, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους. Γενικότερα, υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Μπέιλ δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα επειδή βρισκόταν στην "σκιά" του Πορτογάλου. Ένιωθε κατώτερος...

Πλέον, απελευθερωμένος απ' τα όσα τον βάραιναν θα επιδιώξει να δείξει την πραγματική του αξία αναλαμβάνοντας τον ρόλο του "ηγέτη" που κατείχε ο Ρονάλντο. Στο μέτρο, βέβαια, του δυνατού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK