O Ντε Χέα σνόμπαρε επιδεικτικά τον Ισπανό πρωθυπουργό!

Η επίσκεψη του νέου Ισπανού πρωθυπουργού στο προπονητικό κέντρο της "φούρια ρόχα" είχε ένα απρόοπτο, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να τον αγνοεί επιδεικτικά με... αιτία (VIDEO)!

Spain's goalkeeper David de Gea listens to the national anthem before the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White)
Spain's goalkeeper David de Gea listens to the national anthem before the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες... Αναφερόμαστε στην απόφαση του νέου πρωθυπουργού της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας στην Μαδρίτη για να στείλει μήνυμα για καλή επιτυχία ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, με έναν παίκτη όμως του Λοπετέγκι να είναι εντελώς απόμακρος και ψυχρός απέναντί του.

Αυτός ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος έκανε μεν χειραψία με τον Ισπανό πολιτικό χωρίς όμως να έρθει σε οπτική επαφή μαζί του ενώ την ώρα που οι συμπαίκτες του χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό εκείνος είχε αλλού το βλέμμα του, έχοντας ταυτόχρονα τα χέρια στις τσέπες.

Μην νομίζει όμως κανείς πως ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ισπανίας "τρελάθηκε" ξαφνικά ή είναι τόσο φανατικός υποστηρικτής του προκατόχου του Μαριάνο Ραχόι και επεφύλασε τέτοια "παγωμένη" υποδοχή στον Σάντσεθ.

Η αιτία για τη συμπεριφορά του οφείλεται σε δήλωση που είχε κάνει προ διετίας ο Σάντσεθ πως "δεν αισθάνομαι άνετα με τον Ντε Χέα ως γκολκίπερ της Ισπανίας".

O Ντε Χέα σνόμπαρε επιδεικτικά τον Ισπανό πρωθυπουργό!
© AS TV

Η δήλωση είχε γίνει μετά από ροζ σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει, με ανήλικη ιερόδουλη να έχει κατηγορήσει τον Ντε Χέα πως είχε οργανώσει σεξ πάρτι και την είχε κακοποιήσει, όπως και μία άλλη γυναίκα, με τις κατηγορίες όμως για την υπόθεση εκείνη του 2012 να καταρρέουν λίγο αργότερα.

Οι δηλώσεις του Σάντσεθ δεν ξεχάστηκαν από τον Ντε Χέα και βρήκε τον τρόπο έστω και ετεροχρονισμένα να πάρει "γλυκιά" εκδίκηση, που έγινε μάλιστα "θέμα" σε όλα τα ισπανικά μίντια!

O Ντε Χέα σνόμπαρε επιδεικτικά τον Ισπανό πρωθυπουργό!
© AS TV

News 24/7

24MEDIA NETWORK