Πιο Ρεάλ... πεθαίνεις o νέος ο προπονητής της Ισπανίας!

Γύρω γύρω όλη στην εθνική Ισπανίας και στη μέση οι "μερένγκες". Η "βασίλισσα"... έφαγε τον Λοπετέγι από τη θέση του, ωστόσο ο διάδοχός του είναι πιο... Ρεάλ πεθαίνεις! Όπως έγινε γνωστό τη "φούρια ρόχα" αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός τεχνικός διευθυντής της Φερνάντο Ιέρο.

Πιο Ρεάλ... πεθαίνεις o νέος ο προπονητής της Ισπανίας!

Μετά το "σεισμό" με την επωνυμία Χουλέν Λοπετέγι και την απόλυσή του από την εθνική Ισπανίας, μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα πράγματα στη "φούρια ρόχα" μπαίνουν σε μια σειρά.

Ρόλο προπονητή στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 δεν παίρνει κάποιο φανταχτερό όνομα, ούτε το φαβορί και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Η ισπανική ομοσπονδία έδωσε το χρίσμα στον εμβληματικό αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο και μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Όσον αφορά το προπονητικό παρελθόν του 50χρονου Ιέρο με τις 439 συμμετοχές και τα 102 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, εκεί δεν εντοπίζουμε κάτι συγκλονιστικό.

Έχει θητεύσει στη "βασίλισσα" ως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι, στη συνέχεια πήρε πάνω του το πρότζεκτ ανόδου της Οβιέδο στην πρώτη κατηγορία. Έφτασε μέχρι τα πλέι οφ προβιβασμού, χωρίς επιτυχία και αποχώρησε.

Από τον Νοέμβριο του '17 επέστρεψε στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της εθνική Ισπανίας, τον οποίο κατείχε επίσης από το 2007 μέχρι το 2011 που προσελήφθη στην Μάλαγα για την ίδια θέση (ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα 4η και στα προκριματικά του Champions League).

H Ισπανία θα κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ στις 15/6 κόντρα στην Πορτογαλία , στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι στα γήπεδα της Ρωσίας.

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK