"Ανταρσία" αρχηγών, ο Λοπετέγι δεν κουνιέται...

Κόντρα στην επιθυμία της Ομοσπονδίας να... πάρει το κεφάλι του Χουλέν Λοπετέγι, για την αναστάτωση που προκάλεσε στην εθνική Ισπανίας, ο πρωτοστάτης Σέρχιο Ράμος και οι... επαναστάτες του ανέτρεψαν τα δεδομένα. Μένει μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βάσκος.

"Ανταρσία" αρχηγών, ο Λοπετέγι δεν κουνιέται...
Λοπετέγκι-Ισπανία

Οι εξελίξεις στην εθνική Ισπανίας είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη.

Εκεί που ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χουλέν Λοπετέγκι έμοιαζε να ήταν επί ξύλου κρεμάμενος, πληρώνοντας την... ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται απ' την Ιβηρική δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Τι ακριβώς συνέβη; Αν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε αποφασίσει ν' απομακρύνει τον Λοπετέγι, η παρέμβαση των ποδοσφαιριστών τού άλλαξε την άποψη προκειμένου να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στον πρόεδρο της ομοσπονδίας: " Εδώ δεν είναι σύλλογος, εδώ ήρθαμε να πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλο αυτό μας βλάπτει. Εάν είσαι πληγωμένος, πάρε την υπερηφάνειά σου κι άφησέ μας να παίξουμε!".

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του αρχηγού της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος λειτούργησε ως η φωνή των συμπαικτών του στο ραντεβού.

Πάλι στα κρύα του λουτρού έμεινε ο Μίτσελ.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK