"Καθαροί" οι Ντε Χέα και Μουνιαΐν για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, το Δικαστήριο έκρινε πως οι Νταβίντ ντε Χέα και Ίκερ Μουνιαΐν δεν έχουν καμία ανάμειξη στο σεξουαλικό σκάνδαλο "Torbe" που έπληξε την Ισπανία το περασμένο διάστημα, καθώς υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων, αλλά υπάρχουν και αναξιόπιστοι μάρτυρες.

"Καθαροί" οι Ντε Χέα και Μουνιαΐν για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Καμία ανάμειξη στο σεξουαλικό σκάνδαλο με κωδική ονομασία "Torbe" δεν έχουν οι Νταβίντ ντε Χέα και Ίκερ Μουνιαΐν, σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου. Τον περασμένο Ιούνιο οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο στόχαστρο των ερευνών για πιθανή εμπλοκή σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας.

Τον Απρίλιο, ο παραγωγός πορνογραφικών ταινιών, ο Ιγκνάσιο Φερνάντες Αγέντε μπήκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση, παιδική πορνογραφία, trafficking, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εξώθηση στην πορνεία.

"Καθαροί" οι Ντε Χέα και Μουνιαΐν για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Μία από τις προστατευόμενες μάρτυρες της υπόθεσης αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και αποκάλυψε πως οι Ντε Χέα και Μουνιαΐν είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως η κοπέλα, το 2012, ικανοποίησε τις σεξουαλικές επιθυμίες δύο ανδρών, του Μουνιαϊν και ενός συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας U21, παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, όταν τελείωσε η πράξη οι δύο ποδοσφαιριστές απείλησαν την κοπέλα πως δεν πρέπει να αποκαλύψει τίποτα και σε κανέναν.

Σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Μαδρίτης, με τον Ντάβιντ Ντε Χέα να είναι αυτός που έχει κανονίσει τη συνάντηση, χωρίς να παραβρεθεί σε αυτήν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του "SB Nation" και της "Marca", Λούκας Ναβαρέτε έδωσε στη δημοσιότητα τη συνομιλία του Ντε Χέα με τον Μουνιαΐν στο twitter εκείνο το βράδυ. Είναι πιθανό η συγκεκριμένη συνομιλία να σχετίζεται με το συμβάν, αφού ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτάει τον άσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο αν διασκέδασε, με τον Μουνιαΐν να απαντάει "φυσικά".

Δείτε το tweet:

Τελικά, ο Δικαστής αποφάσισε πως δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να εμπλέκει τους δύο ποδοσφαιριστές στο σεξουαλικό σκάνδαλο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα αναξιόπιστη τη μάρτυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πιθανή εμπλοκή Ντε Χέα, Μουνιαΐν και Ίσκο σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας

News 24/7

24MEDIA NETWORK