Ο κακός χαμός! Τον ήθελαν οι παίκτες, τον απέλυσε ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας απέλυσε τον Χουλέν Λοπετέγκι παρά την αντίθετη γνώμη των παικτών. Κι όλα αυτά, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ!

Ο κακός χαμός! Τον ήθελαν οι παίκτες, τον απέλυσε ο πρόεδρος
AP PHOTO/VISAR KRYEZIU

Η συμφωνία του εκλέκτορα της "φούρια ρόχα" Χουλέν Λοπετέγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων, το οποίο ούτε οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν προκειμένου να καταγράψουν την απόλυτη πραγματικότητα.

Η οποία πλέον θέλει τον Βάσκο προπονητή εκτός εθνικού συγκροτήματος λόγω αντιεπαγγελματικής στάσης. Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εξηγώντας γιατί κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, απορρίπτοντας την πρόταση των διεθνών για... παύση πυρών πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αλήθεια είναι πως ο Σέρχιο Ράμος και οι υπόλοιποι διεθνείς πίεσαν πολύ για την παραμονή Λοπετέγι. Παρόλα αυτά ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν πείστηκε για την αναγκαιότητα να κάνει πίσω και επωμίστηκε όλο το βάρος της απόφασης διώχνοντας τον Λοπετέγι.

" Ευχαριστούμε τον Χουλέν για ο,τι έκανε και γιατί είναι ένας από τους μεγάλους υπεύθυνους για το γεγονός ότι είμαστε στη Ρωσία. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να τον απολύσουμε. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους του εργαζόμενους της ομοσπονδίας. Υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώνουμε", ήταν το λόγια του.

Τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκείνος που θα αναλάβει το τιμόνι της εθνικής θα είναι ο ΑλμπέρτΘελάδες, προπονητής της εθνικής ομάδας Κ21, ενώ παίζει πάντα και το όνομα του προπονητή της Μπέτις, Κίκε Σετιέν. Ο Μίτσελ... εκτός κάδρου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK