Τι λένε από την Βαγιεκάνο για Τσόρι

Το σενάριο της επιστροφής του Τσόρι Ντομίνγκες στην Ράγιο Βαγιεκάνο ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αναγκάζοντας τον τεχνικό της ομάδας, Μίτσελ, να τοποθετηθεί. Τι λένε οι Ισπανοί για το... φλερτ.

Τι λένε από την Βαγιεκάνο για Τσόρι

Το 2013 ο Ολυμπιακός απέκτησε ως ελεύθερο τον Τσόρι, καθώς το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την Ράγιο ολοκληρώθηκε. Στη μία σεζόν που παρέμεινε στην Βαγιεκάνο, ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και πέτυχε 6 τέρματα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το όνομα του Τσόρι ακούγεται ξανά για την ισπανική ομάδα, η οποία ωστόσο αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Παρά τις φήμες που αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου προσπαθεί να... ψήσει τον πρώην ερυθρόλευκο να υπογράψει, ο τεχνικός της Ράγιο δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι.

"Για τον Τσόρι έχω να πω μόνο τα καλύτερα στο χρόνο που ήταν εδώ (υπήρξαν συμπαίκτες). Προσωπικά τον γνωρίζω καλά, όμως δεν μπορώ να πω τίποτα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του", δήλωσε ο Μίτσελ θολώνοντας τα νερά.

Θυμίζουμε πως για τον 36χρονο άσο ενδιαφέρον υπήρξε και από Απόλλωνα Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, χωρίς όμως να προχωρήσει το deal. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου, βέβαια, όλα είναι ανοιχτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK