Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Ο ανιαρός επαναληπτικός του "Καμπ Νου" μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο έληξε ισόπαλος χωρίς γκολ, με συνέπεια το Supercopa de España να καταλήξει στους "μπλαουγκράνα" για 15η φορά. Αποβλήθηκε ο Λουίς για χτύπημα εκτός φάσης στον Άλβες και ο Αρντά που βρισκόταν στον πάγκο, έχασε πέναλτι ο Μέσι στο 89'.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η συντριπτική κατοχή της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τα καρέ του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος με εξαίρεση μία κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες στην εκπνοή, δεν ανησύχησε καθόλου. Στο 7ο λεπτό, εξάλλου, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε απέναντι από τον Βέλγο, αλλά ο Φιλίπε Λουίς τον πρόλαβε με ωραίο τάκλιν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, απώλεσε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους (στο 42ο λεπτό ο Βίκτορ Βαλδές απέκρουσε με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Αρντά Τουράν), ενώ στις αρχές του δευτέρου, ο Νταβίδ Βίγια λίγο έλειψε να ξαναβρεί δίχτυα κατά της πρώην ομάδας του.

Στο 72ο λεπτό ο Ντιέγο Σιμεόνε έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, καθώς πέρασε τον Αντριάν Λόπεθ στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τα παίξει όλα για όλα. Εννέα λεπτά αργότερα, όμως, ο Φιλίπε Λουίς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (για αγκωνιά στον Ντάνι Άλβες) και τα περιθώρια στένεψαν αρκετά.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πιο ενδιαφέρον από τα επτά προηγούμενα, αφού εκτός της αποβολής του Λουίς, ο Μέσι αστόχησε στο, αυστηρό, πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρο από τον Μιράντα (σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι) και ο Τουράν που βρισκόταν στον πάγκο αποβλήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σε ρυθμούς twitter

# O Nεϊμάρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό πάντως...

# Ο Χεράρδο Μαρτίνο κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής της καταλανικής ομάδας.

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλδές, Ζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Πικέ, Ντάνι Άλβες, Φάμπρεγας (73' Ινιέστα), Μπουσκέτς, Τσάβι, Νεϊμάρ, Μέσι, Αλέξις Σάντσες (66' Πέδρο).

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-1-4-1): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε (89' Μπαπτιστάο), Αρντά Τουράν (72' Αντριάν Λόπεθ), Ντιέγο Κόστα, Βίγια (84' Κρίστιαν Ροντρίγκες).

Θυμηθείτε εδώ τι έγινε στον πρώτο τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK