Χάνει τον έλεγχο ο Βαλβέρδε: Ξύλο μεταξύ Νεϊμάρ - Σεμέδο!

Τα... δύσκολα ξεκίνησαν από νωρίς για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού το κλίμα στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα είναι βαρύ, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Σεμέδο (VIDEO).

Χάνει τον έλεγχο ο Βαλβέρδε: Ξύλο μεταξύ Νεϊμάρ - Σεμέδο!

Όσο καιρό ο Νεϊμάρ παραμένει αναποφάσιστος για το αν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ή θα αποχωρήσει με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο θα υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών στις προπονήσεις.

Το κλίμα είναι βαρύ και πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να βγει μπροστά με σκοπό να ηρεμήσουν τα πράγματα και να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η προετοιμασία των μπλαουγκράνα.

Πως να συμβεί όμως αυτό όταν ο... παλιός Νεϊμάρ πλακώνεται στο ξύλο με τον... νέο Σεμέδο; Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το ξεκίνησε, όμως έπεσαν... ψιλές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση ο Βραζιλιάνος, που πέταξε το φανελάκι του έχοντας δίπλα τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού!

Οι συμπαίκτες του Βραζιλιάνου πάντως έσπευσαν να τον συγκρατήσουν, αφού δεν θέλει και πολύ για να... τιναχτεί το όλο οικοδόμημα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, όμως ο Νεϊμάρ δεν έμεινε εκεί και άρχισε να κλωτσάει μπάλες.

"ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ"!

Θυμίζουμε πως στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Νεϊμάρ, οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν "μισθοφόρε" και "λεφτά-λεφτά-λεφτά" στον Βραζιλιάνο!

Ο 25χρονος επιθετικός απάντησε κάνοντας πως καλύπτει τα αυτιά του, όμως είναι φανερό πλέον πως η σχέση του με τον ισπανικό σύλλογο έχει κλονιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK