Αποσύρθηκε ο Μέλμπεργκ (VIDEOS)

Σε ηλικία 37 ετών ο Όλαφ Μέλμπεργκ πήρε την απόφαση να τερματίσει την καριέρα του έπειτα από 18 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.

Αποσύρθηκε ο Μέλμπεργκ (VIDEOS)

"Σήμερα, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Κοπεγχάγη και είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω στο μέλλον να μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και την γνώση που μου δώσατε", δήλωσε ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε, όταν ξεκινούσε από την Ντέγκεφορς το 1996, πως θα ακολουθούσε αυτή η ποδοσφαιρική πορεία, φτιάχνοντας ένα πολύ δυνατό όνομα, παίζοντας σε καλές ομάδες και εκπροσωπώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του (117 συμμετοχές και 8 γκολ με την Ανδρών).

Η μεγάλη του καριέρα έγινε στην Άστον Βίλα από το 2001 μέχρι το 2008, προτού μετακομίσει στην Γιουβέντους για ένα χρόνο, ερχόμενος στην συνέχεια στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Μετά το εν Ελλάδι πέρασμά του, επέστρεψε στην Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ (έπαιξε και στην Σανταντέρ από το 1998 μέχρι το 2001) και έπειτα από μια σεζόν στο "Ελ Μαδριγάλ" πήγε στην Δανία και φόρεσε την φανέλα της Κοπεγχάγης, που αποτέλεσε τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK