Δεν είναι ψέμα! Κάνουν άγαλμα τον Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε ζητήσει να αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμά του προκειμένου να μείνει στην Παρί. Το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό από τους Γάλλους, όμως οι συμπατριώτες του θέλησαν να τον ικανοποιήσουν με κάποιο τρόπο.

Δεν είναι ψέμα! Κάνουν άγαλμα τον Ζλάταν

Συγκεκριμένα η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει άγαλμα (ύψους 2,7 μέτρων) στον Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς το οποίο θα ανεγερθεί έξω από την Friends Arena στη Στοκχόλμη, καθώς ο Σουηδός επιθετικός κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άνδρα παίκτη της χρονιάς στη χώρα για 10η συνεχόμενη χρονιά.

"Φαίνεται εξωπραγματικό. Πολλοί σκέφτονται: Γιατί αυτόν; και άλλα πολλά. Αλλά μετά από όλη αυτή την σκληρή δουλειά πάνω από 15 χρόνια στην εθνική ομάδα και 20 χρόνια σε συλλόγους στην καριέρα μου, αισθάνομαι ότι αυτό εκτιμάται.

Αυτό συνήθως συμβαίνει μετά το θάνατό, αλλά εγώ εξακολουθώ να νιώθω ζωντανός. Όταν πεθάνω, αυτό το άγαλμα θα ζει για πάντα", σχολίασε ο Σουηδός, ακούγοντας την απόφαση της SvFF.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα