Ιμπραχίμοβιτς: "Έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη"

Ο διάσημος Αμερικάνος τηλεπαρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σε μια συνέντευξη που περιελάμβανε ατάκες αλά... Ίμπρα και πολύ γέλιο (VIDEO).

Ιμπραχίμοβιτς: "Έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη"

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φιλοξένησε στην εκπομπή του... γράψτε λάθος! Ο Σουηδός επιθετικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ με τίτλο "Jimmy Kimmel Live!", και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις του.

Ο "Ίμπρα" ξεκίνησε ζεστός τη συνέντευξη, αφού όταν ο διάσημος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής τον ρώτησε για την καταγωγή του, εκείνος με περίσσιο θάρρος και αυτοπεποίθηση στον λόγο του, του απάντησε: "Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη"!

Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, δεν στάθηκε μόνο εκεί και έδωσε συνέχεια στο σόου που είχε στήσει, όταν ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Παρά το γεγονός ότι από το 2016 έχει αποσυρθεί από τα καθήκοντα της εθνικής του ομάδας, διευκρίνησε ότι θα δώσει το "παρών" και πρόσθεσε το... αλατοπίπερο στην συζήτηση λέγοντας: " Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Ζλάταν δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όπως έχουμε ξαναπεί, μια ημέρα χωρίς τις επικές δηλώσεις του Ιμπραχίμοβιτς, είναι μια... χαμένη μέρα, και ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ, για ακόμη μια φορά, δεν μας άφησε ανικανοποίητους. Αξίζει μόνο μια ματιά στην τελευταία του ατάκα, έπειτα από μια διαπίστωση του Κίμελ: " Όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πρέπει να νιώθεις ο απόλυτος", για να αποκριθεί ο Σουηδός: "Είμαι ο απόλυτος!".

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK