Αυτός χάρηκε πρώτος μόλις απολύθηκε ο Τούντορ

Η Γαλατάσαραϊ παραπαίει και το μάρμαρο πλήρωσε ο Ιγκόρ Τούντορ που απολύθηκε! Ποιος πρώην μεγάλος αστέρας της τουρκικής ομάδας τρίβει τα χέρια του με την είδηση, αφού τον... έφαγε το καλοκαίρι ο Κροάτης και τώρα θέλει σαν τρελός να επιστρέψει!

Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
tudor AP IMAGE

Ούτε ένα χρόνο δεν άντεξε στον... ηλεκτρικό πάγκο της Γαλατάσαραϊ ο Ιγκόρ Τούντορ. Φεβρουάριο του 2017 προσελήφθη και Δεκέμβριο του 2017 απολύθηκε μετά τη νέα ήττα με 2-1 από την Μαλάτιασπορ. Συνολικά μέτρησε 33 αγώνες στα "λιοντάρια" με ρεκόρ: 18 νίκες, 4 ισοπαλίες, 11 ήττες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε "έχτισε" τη δική του ομάδα, πραγματοποιώντας 10 μεταγραφές συνολικού κόστους 40.400.000€, ενώ ζήτησε και... έφαγε τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ! Μία απόφαση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση στην γειτονική Τουρκία, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στην Νις του Μάριο Μπαλοτέλι, αφήνοντας αιχμές κατά του Τούντορ.

Με το που έγινε λοιπόν γνωστή η απόλυση του Τούντορ, ο Ολλανδός ήταν ο πρώτος που... χάρηκε. Βλέπετε, δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Γαλλία και μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους της Γαλατά να επιστρέψει έστω και με (πολύ) λιγότερα χρήματα τον Γενάρη!

Παρόλα αυτά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ όχι μόνο ήταν αρνητικός, αλλά είχε πει χαρακτηριστικά: "αυτός δεν παίζει στην Νις, τι να τον κάνουμε εμείς;". Λίγες ημέρες αργότερα... έφαγε το κεφάλι του και πλέον ο Σνάιντερ βρίσκεται πάνω από το ακουστικό του περιμένοντας τηλεφώνημα από τους ανθρώπους της Γαλατά.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK