Συγκίνησε στο "αντίο" του ο Αντριάνο

Με μια συγκινητική επιστολή που δημοσιοποίησε στο λογαριασμό του στο instagram, ο Αντριάνο αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπαρτσελόνα αφού πλέον ανήκει στην Μπεσίκτας. Διαβάστε τα όσα έγραψε.

Συγκίνησε στο "αντίο" του ο Αντριάνο

Στην επιστολή του ο Αντριάνο γράφει:

"Αγαπητοί μπλαουγκράνα,

Όπως ξέρετε, θα παίξω την επόμενη σεζόν στους μαύρους αετούς του Βοσπόρου και ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω.

Δεν έχω λέξεις να εκφράσω όλα αυτά τα συναισθήματα που περνάνε από το μυαλό μου. Το ευχαριστώ μου συνοδεύεται από ένα σωρό αναμνήσεις, πολύ ευτυχία και πόνο που πρέπει να πω αντίο σε έναν έρωτα.

Από μικρός είχε το όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής και το να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ήταν η εκπλήρωση αυτού του ονείρου. Αλλά μου δώσατε πολύ περισσότερα από αυτό. Σε αυτά τα έξι χρόνια πολλοί από τους συμπαίκτες μου έγιναν φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή και θα τις έχω πάντα μαζί μου.

Η Βαρκελώνη, αυτή η υπέροχη πόλη μας χάρισε στην οικογένειά μου ένα δεύτερο γιο τον Αζάφ που έχει καταλανικό αίμα. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Έμαθα πολλά από αυτούς και με έκαναν επαγγελματία.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω στον πρόεδρο και τη διοίκηση του συλλόγου που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τη δυνατότητα να αποτελέσω μέρος της ιστορίας της Μπαρτσελόνα.

Σε εσάς, οπαδοί της Μπαρτσελόνα, με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα που πάτησα στο Καμπ Νου. Χωρίς την στήριξή σας, δεν θα είχα καταφέρει τόσους στόχους μου. Ελπίζω να σας έχω δώσει πίσω ένα μέρος της αγάπης σας.

Στη ζωή πολλές φορές οι δρόμοι ξανασυναντιούνται. Μέχρι τότε και πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου και θα αισθάνομαι μέλος της οικογένειας "μπλαουγκράνα"

Με όλη την αγάπη μου σας λέω όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK