Δανεικό το Μήτρογλου θέλει η Μπεσίκτας

Μεγάλη ζήτηση φέρεται να έχει η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουκία, η Μπεσίκτας ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για τον Έλληνα επιθετικό. Διαβάστε το στόρι.

Δανεικό το Μήτρογλου θέλει η Μπεσίκτας

Με το συμβόλαιο του Ούγκο Αλμέιδα να λήγει σε λίγες ημέρες, η Μπεσίκτας έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του για την κορυφή της επίθεσης. Ο παίκτης που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες, ακούει στο όνομα Κώστας Μήτρογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τις τουρκικής ''Fotomac", η Μπεσίκτας ετοιμάζει πρόταση δανεισμού στη Φούλαμ για τον Έλληνα επιθετικό. Ο δανεισμός θα έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ θα υπάρχει και κάποια ρήτρα εξαγοράς στο τέλος της χρονιάς.

Δανεικό το Μήτρογλου θέλει η Μπεσίκτας

Η Φούλαμ από τη μεριά της σίγουρα δεν θα έλεγε όχι αν της ερχόταν κάποια πρόταση που να την κάλυπτε για τον Μήτρογλου (κοντά στα 10.000.000 ευρώ), μιας και μετά τον υποβιβασμό της στην Championship, πρέπει αναγκαστικά να μειώσει και αρκετά έξοδα συμβολαίων.

Περισσότερες εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του διεθνή επιθετικού θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σημειώνουμε πως πρόσφατα το Contra.gr σας είχε ενημερώσει και για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε ακόμη:

Μπενφίκα για Μήτρογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK