Ελπίζει στον Μήτρογλου ο Μπίλιτς

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σλάβεν Μπίλιτς ελπίζει να "κλείσει" η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου πριν από τα πρώτα παιχνίδια των "μαύρων αετών" για τα προκριματικά του Champions League.

Ελπίζει στον Μήτρογλου ο Μπίλιτς

Ανήσυχος είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, καθώς θέλει να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες μεταγραφές πριν από τους προκριματικούς αγώνες της Μπεσίκτας για το Champions League. Ανάμεσα σε αυτές, κυρίαρχη θέση έχει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ούγκο Αλμέιδα.

"Σύντομα έχουμε τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τρεις-τέσσερις παίκτες. Βρισκόμαστε στη φάση των διαπραγματεύσεων και ελπίζουμε να υπογράψουν πριν τα play-offs (σ.σ. του Champions League)", δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.

Σύμφωνα με την "Lig TV", ο Μήτρογλου έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις ακόμα συνεχίζονται. Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στο διακανονισμό των αποδοχών του Έλληνα επιθετικού, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο με τη Φούλαμ, το οποίο όμως δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει πλήρως η πλευρά των Τούρκων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK