Έστειλε μήνυμα στον... Ολυμπιακό με ονειρεμένη ντρίμπλα!

Ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό φάνηκε όχι μόνο με τα δύο γκολ κόντρα στην Καϊσέρισπορ αλλά και με μία ντρίμπλα που θύμισε...Ροναλντίνιο (VIDEO).

In this Saturday, Sept. 24, 2016 photo, Galatasaray's Luis Cavanda, center, and Vincent Aboubakar of Besiktas fight for the ball during their Turkish League soccer derby match at the Vodafone Arena Stadium in Istanbul, Turkey. (AP Photo)
In this Saturday, Sept. 24, 2016 photo, Galatasaray's Luis Cavanda, center, and Vincent Aboubakar of Besiktas fight for the ball during their Turkish League soccer derby match at the Vodafone Arena Stadium in Istanbul, Turkey. (AP Photo) AP

Την περασμένη Πέμπτη ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να νικήσει την (καλά στημένη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα) άμυνα του Ολυμπιακού και να επιτρέψει στην Μπεσίκτας να φύγει με το 1-1 από το "Καραϊσκάκης" στο πρώτο ματς των δύο ομαδων για τους "16" του Europa League ενώ την Κυριακή πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο εντός έδρας 2-2 με την Καϊσέρισπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Το πόσο φορμαρισμένος και ταυτόχρονα επικίνδυνος είναι για την άμυνα του Ολυμπιακού ενόψει της μεθαυριανής (16/3) δεύτερη μάχης των δύο ομάδων, ο Καμερουνέζους φορ (δανεικός από την Πόρτο) φρόντισε πάντως να το δείξει και με έναν ακόμα τρόπο.

Αυτός ήταν μία μαγική ντρίμπλα που έκανε πάνω σε αντίπαλό του, με πολλούς να θεωρούν πως ο διάδοχος του Σαμουέλ Ετό ως ο ηγέτης του Καμερούν να θύμισε σε αυτή τη φάση τον "πολύ" Ροναλντίνιο που είχε "χαζέψει" ουκ ολίγους αντιπάλους με αυτές τις... εξωγήινες ντρίμπλες.

Photo Credits: AP Photo

News 24/7

24MEDIA NETWORK