Ποιος Φορτούνης; Αυτός "πήρε τα μυαλά" της Μπεσίκτας!

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ της Μπεσίκτας όμως άλλος είναι ο επιθετικός που έχει ξετρελάνει τους πρωταθλητές Τουρκίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Croatia's Ivan Rakitic, right, celebrates his goal with Mario Mandzukic, center, during the international friendly soccer match between Croatia and San Marino, in Rijeka, Croatia, Saturday, June 4, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Croatia's Ivan Rakitic, right, celebrates his goal with Mario Mandzukic, center, during the international friendly soccer match between Croatia and San Marino, in Rijeka, Croatia, Saturday, June 4, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η πρωταθλήτρια Μπεσίκτας καλπάζει προς τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της εντός των συνόρων και παράλληλα έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, με τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να έχουν διαρρεύσει αρκετά από τα ονόματα που βρίσκονται στην ατζέντα των "αετών", μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Φορτούνης.

Άνθρωποι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έχουν μάλιστα έρθει αρκετές φορές στην Ελλαδα για να δουν από κοντά τον Τρικαλινό άσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται, ωστόσο όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Fotomac", η Μπεσίκτας είναι αποφασισμένη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" το ερχόμενο καλοκαίρι ψωνίζοντας από Serie A.

Ποιος Φορτούνης; Αυτός "πήρε τα μυαλά" της Μπεσίκτας!

Όχι μάλιστα από οποιαδήποτε ομάδα αλλά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας των πέντε τελευταίων ετών Γιουβέντους, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να αποτελεί διακαή πόθο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη διεθνούς επιθετικού και το μήνυμά τους ήταν ξεκάθαρο: "Μάριο, μπορείς να επιλέξεις την Κίνα, μπορείς να πας στην Αγγλία, όμως εάν αφήσεις την Γιουβέντους μπορεις να διαλέξεις την Μπεσίκτας, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και το Champions League".

Juventus' Mario Mandzukic, right, challenges for the ball with AC Milan's Ignazio Abate, center and AC Milan's Keisuke Honda during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic, right, challenges for the ball with AC Milan's Ignazio Abate, center and AC Milan's Keisuke Honda during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Πέρα από αυτό το "μήνυμα" οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν στείλει στον Μάντζουκιτς και ένα dvd με εικόνες από τις εξέδρες της "Vodafone Arena" για να δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας, με το δώρο αυτό να έχει μάλιστα εντυπωσιάσει τον Κροάτη.

Έναν παίκτη ο οποίος έχει φάει με το... κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα αυτή τη δεκαετία, έχοντας φορέσει από το 2010 και μετά τη φανέλα των Βόλφσμπουργκ, Μπάγερν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους και ο οποίος αποτελεί μέλος της εθνικής Κροατίας από το 2007,

News 24/7

24MEDIA NETWORK