Αναβολή στο Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε για λόγους ασφαλείας

Tο τουρκικό ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε που επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20/03, 20:00) αναβλήθηκε ύστερα από απόφαση της Κυβέρνησης, εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Αναβολή στο Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε για λόγους ασφαλείας

Μόλις μία ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση που αιματοκύλισε γι' ακόμη μία φορά την Κωνσταντινούπολη, η Κυβέρνηση της Τουρκίας σε συνεννόηση με την Αστυνομία αποφάσισαν να αναβάλλουν το ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20/03, 20:00), όμως για λόγους ασφαλείας και υπό το φόβο νέων επιθέσεων, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Γραφείου Τύπου της τουρκικής Κυβέρνησης, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση κι από την πλευρά της Γαλατασαράι.

"Η Κυβέρνηση, ήρθε σε συνεννόηση με την αστυνομία και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέμπαρχτσε για λόγους ασφαλείας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στην ημέρα", αναφέρει η "Γαλατά".

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο (19/03) δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της Γαλατασαράι και της Νταρουσάφακα για το τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK