Αναβολή στο Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε για λόγους ασφαλείας

Tο τουρκικό ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε που επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20/03, 20:00) αναβλήθηκε ύστερα από απόφαση της Κυβέρνησης, εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Μόλις μία ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση που αιματοκύλισε γι' ακόμη μία φορά την Κωνσταντινούπολη, η Κυβέρνηση της Τουρκίας σε συνεννόηση με την Αστυνομία αποφάσισαν να αναβάλλουν το ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες επρόκειτο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20/03, 20:00), όμως για λόγους ασφαλείας και υπό το φόβο νέων επιθέσεων, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Γραφείου Τύπου της τουρκικής Κυβέρνησης, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση κι από την πλευρά της Γαλατασαράι.

"Η Κυβέρνηση, ήρθε σε συνεννόηση με την αστυνομία και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέμπαρχτσε για λόγους ασφαλείας.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στην ημέρα", αναφέρει η "Γαλατά".

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο (19/03) δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της Γαλατασαράι και της Νταρουσάφακα για το τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Κοινωνία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πήγε να βοηθήσει την γυναίκα του σε τροχαίο, παρασύρθηκε από όχημα και σκοτώθηκε

Απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς. Πεζός που είχε σπεύσει να βοηθήσει τη γυναίκα του παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγάκι και σκοτώθηκε

 

Πρώτη Σελίδα