Επιστροφή στα γκολ για Γκέκα (VIDEO)

Μετά από ένα... ασυνήθιστο διάστημα ανομβρίας, ο Φάνης Γκέκας επέστρεψε στα γκολ και οδήγησε την Ακχισάρ στη νίκη με 2-0 επί της Κασίμπασα για την 6η αγωνιστική της Süper Lig.

Επιστροφή στα γκολ για Γκέκα (VIDEO)

Ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει την προηγούμενη αγωνιστική, στην εκτός έδρας συντριβή από την Μπασακσεχίρ, αλλά πήρε ξανά το "όπλο" του στην επανέναρξη της σεζόν.

Το σκορ ήταν ήδη στο 1-0 χάρη στο πέναλτι του Ουγκούρ Ντεμιρόκ από το 54'. Ο Μπιλάλ Κισά έψαξε τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος και τον βρήκε στα όρια της περιοχής, ο Γκέκας προωθήθηκε και με το αριστερό έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αντρέας Ίσακσον.

Ήταν το 7ο γκολ του 34χρονου φορ στο πρωτάθλημα, με την Ακχισάρ να διατηρείται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας και ισόβαθμη με την Γαλατάσαραϊ.

Ο έτερος Έλληνας της κατηγορίας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, παρακολούθησε από τον πάγκο τη νίκη 3-1 της Τραμπζονσπορ επί της έκπληξης της σεζόν, Μερσίν. Για την ομάδα της Τραπεζούντας, πάντως, σκόραρε ο πρώην παρτενέρ του στα στόπερ του Ολυμπιακού, Καρλ Μεντζανί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK