Η Φενέρμπαχτσε απέλυσε τον Περέιρα

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στο CAS προκειμένου να βρουν το... δίκιο τους.

Η Φενέρμπαχτσε απέλυσε τον Περέιρα

Η περιπέτεια του Βίτορ Περέιρα στην Τουρκία ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ύστερα από μία περιπετειώδη εβδομάδα, κατά την οποία οι σχέσεις των δύο πλευρών έφτασαν στα άκρα.

Ο αποκλεισμός της τουρκικής ομάδας απ' την Μονακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διοικούντων τη Φενέρ. Ο τουρκικός Τύπος τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε πως ο Περέιρα μετράει... ώρες στον πάγκο, ενώ ο ίδιος απουσίασε αδικαιολόγητα απ' την προπόνηση του Σαββάτου, πηγαίνοντας στην Πορτογαλία. Μάλιστα, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και κατήγγειλε πως δέχεται απειλές.

Όπως είναι προφανές το διαζύγιο δεν πρόκειται να είναι βελούδινο. Γι' αυτό το λόγο, οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στο CAS, το οποίο και θα αποφανθεί ποιους έχει δίκιο. Πσντως, ήδη οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε έχουν βρει το διάδοχο του Περέιρα στο πρόσωπο του έμπειρου 68χρονου τεχνικού, Ντικ Άντβοκαατ.

H ανακοίνωση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK