Ο Περέιρα απάντησε σε μία ερώτηση κι έφυγε

Η νέα απώλεια βαθμών της Φενέρμπαχτσε είχε ως αποτέλεσμα ο Βίτορ Περέιρα να μην έχει διάθεση για ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο Πορτογάλος προπονητής αποχώρησε, απαντώντας για... 7 λεπτά σε μία ερώτηση.

Ο Περέιρα απάντησε σε μία ερώτηση κι έφυγε

Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Ακισάρ κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα δεν είχε διάθεση να απαντήσει στις... πιεστικές ερωτήσεις των Τούρκων δημοσιογράφων.

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της Φενέρ ενημέρωσε πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα δεχθεί μόνο μία ερώτηση και θα αποχωρήσει. Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την αντίδραση των δημοσιογράφων, αλλά οι ενστάσεις τους δεν έπιασαν... τόπο. Ο Περέιρα απάντησε επί... 7(!) λεπτά σε μία ερώτηση και στη συνέχεια έφυγε από την αίθουσα.

"Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλό βράδυ", είπε κι έβαλε τέλος στη συνέντευξη Τύπου. Το κλίμα είναι "εχθρικό" για τον 47χρονο τεχνικό, καθώς τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κι η κόντρα με τα αστέρια της ομάδας τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK