"Καρφιά" Άντβοκαατ για Περέιρα

Αιχμές κατά του Βίτορ Περέιρα άφησε ο διάδοχος του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, Ντικ Άντβοκαατ, με τον Ολλανδό να υποστηρίζει ότι παρέλαβε... καμένη γη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Καρφιά" Άντβοκαατ για Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο καιρό από την Φενέρμπαχτσε αλλά εξακολουθεί να "ταλαιπωρεί" ακόμα την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση του συλλόγου αναφορικά με το θέμα της αποζημίωσής του αλλά και το ότι άφησε αρκετά "κουσούρια" στην ομάδα.

"Καρφιά" Άντβοκαατ για Περέιρα

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του ο διάδοχός του στον πάγκο, Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος απογοητεύτηκε τόσο όταν παρέλαβε τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες του ώστε να "ξεσπάσει" κατά του Περέιρα.

"Καρφιά" Άντβοκαατ για Περέιρα

"Οι παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν αφού απαιτείται ένας μήνας για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά γινόταν στην ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται σε όλα τα μέσα της γειτονικής χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK