Τα "έχωσε" σε Περέιρα ο Φαν Πέρσι

Καθόλου δεν άρεσε στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι η απόφαση του Βίτορ Περέιρα να τον κρατήσει για 77 λεπτά στον πάγκο στο ματς με τη Μπούρσασπορ, με αποτέλεσμα να του πει μερικά... "γαλλικά" την ώρα που τον πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή.

Τα "έχωσε" σε Περέιρα ο Φαν Πέρσι

Τα προβλήματα για τον Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε συνεχίζονται! Πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε κόντρα και με τον σταρ της ομάδας, Ρόμπιν Φαν Πέρσι μετά την απόφασή του να τον κρατήσει στον στον πάγκο στο ματς με τη Μπούρσασπορ για 77 λεπτά!

O Ολλανδός στράικερ που δεν έχει συνηθίσει να είναι αναπληρωματικός, την ώρα που ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού του έδωσε εντολή να περάσει στο παιχνίδι, του απάντησε με μερικά "γαλλικά" σε έντονο ύφος.

Η αντίδρασή του αυτή μάλιστα σόκαρε τον Περέιρα που έμεινε ακίνητος να τον κοιτάει! Η συνέχεια μάλιστα ήταν ακόμα "χειρότερη" για τον κόουτς της Φενέρ, μιας και ο Φαν Πέρσι τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (2-1). Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ένας αποθεώθηκε και ο άλλος χλευάστηκε μέσω των social media.

Τα "έχωσε" σε Περέιρα ο Φαν Πέρσι

Η εξήγηση του Περέιρα μετά το ματς για την απόφασή του αυτή ήταν: "Έχω 25 παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν. Μακάρι να μπορούσα να τους βάλω όλους στο γήπεδο. Εγώ είμαι εδώ όμως για να αποφασίζω. Χαίρομαι με την απόδοση του Φαν Πέρσι. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά για τη συνολική συνεισφορά του στο ματς. Είναι καλό που αντέδρασε γιατί δείχνει τη θέλησή του να αγωνίζεται και να προσφέρει".

Πάντως στο ματς ήταν γενικά λίγο μουδιασμένος, ακόμη κι όταν πετύχαινε γκολ η ομάδα του:

Από την μεριά του ο Φαν Πέρσι δήλωσε στις κάμερες πως: "Δεν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ξεκίνησα στο παιχνίδι με τη Μπούρσασπορ. Είμαι καλά, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είμαι σε θέση να παίξω 90 λεπτά, αλλά ήμουν στον πάγκο".

Τα μαύρα σύννεφα όλο και πληθαίνουν πάνω από τον Βίτορ Περέιρα, αφού οι κινήσεις του αρχίζουν να βγάζουν έξω από τα ρούχα τους παίκτες, διοίκηση και οπαδούς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην πρεμιέρα της Φενέρ στο Europa League, γνώρισε ντροπιαστική ήττα εντός έδρας από την Μόλντε με 3-1.

Παράλληλα έχει καταφέρει να γίνει... περίγελος με τα καμώματά του, αλλά και το στυλ ντύσίματός του. Όπως για παράδειγμα η βόλτα του μέσα στην καταρρακτώδη βροχή, ή το γεγονός πως μπέρδεψε το γήπεδο της ίδιας του της ομάδας!

Διαβάστε ακόμη:

Περίγελος ο Βίτορ Περέιρα στην Τουρκία

Ατρόμητος ο Περέιρα μέσα στην καταρρακτώδη βροχή

Το έκανε κι αυτό: Μπέρδεψε το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK