Tα "έχωσε" στον Φαν Πέρσι ο Περέιρα

Η κόντρα μεταξύ του Βίτορ Περέιρα και του Ρόμπιν φαν Πέρσι μαίνεται, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βγάζει στη... σέντρα τον Ολλανδό άσο, τονίζοντας πως πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο και να προπονείται καλύτερα.

2015-2016 HASAN DOGAN SEZONU
FENERBAHCE-BURSASPOR
5.HAFTA 
20.09.2015
MUSTAFA NACAR
2015-2016 HASAN DOGAN SEZONU FENERBAHCE-BURSASPOR 5.HAFTA 20.09.2015 MUSTAFA NACAR SBS

Απ' την αρχή της σεζόν οι σχέσεις του Βίτορ Περέιρα με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πειστεί για την αγωνιστική κατάσταση του Ολλανδού άσου.

Ο 32χρονος πρώην επιθετικός της Φενέρμπαχτσε έχει καθίσει αρκετές φορές στον πάγκο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο φαν Πέρσι μίλησε σε τουρκική εφημερίδα και "έσφαξε με το βαμβάκι" τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Όμως, τα σχόλια του Ολλανδού δεν έμειναν αναπάντητα από τον Περέιρα, ο οποίος κι έδωσε άλλη διάσταση στη κόντρα των δύο ανδρών, αποκαλύπτοντας πως ο Φαν Πέρσι δεν προσπαθεί και δεν δουλεύει όσο χρειάζεται προκειμένου να κερδίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

"Ο Φαν Πέρσι δεν ήταν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης σε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν, παρόλο που τα πάει αρκετά καλά τελευταία. Το σημαντικότερο πάντως είναι πως όταν ένας παίκτης θέλει να παίζει, οφείλει να παίζει καλύτερα και να προπονείται καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Καρφιά" Φαν Πέρσι σε Περέιρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK