"Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε και παίρνει μαζί του τον Μήτρογλου ο Περέιρα"

Δεδομένη φαίνεται πως θεωρείται από τους Τούρκους η υπογραφή του Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε, με τον Πορτογάλο να θέλει να πάρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη και τον Κώστα Μήτρογλου.

"Υπογράφει στη Φενέρμπαχτσε και παίρνει μαζί του τον Μήτρογλου ο Περέιρα"
INTIME SPORTS

Σχεδόν "κλεισμένη" θα πρέπει να θεωρείται η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε από τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Τούρκους και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της νέας συνεργασίας.

Όπως όμως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα και πιο συγκεκριμένα οι ιστοσελίδες " maraton", " amkspor.sozcu" και " milliyet", o Περέιρα φαίνεται να έχει ζητήσει ως πρώτο "δώρο" από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, τον Κώστα Μήτρογλου. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν κατά την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει αρκετά καλή άποψη για τον παίκτη.

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Μήτρογλου στην τουρκική ομάδα θα φτάσει τα 8.000.000 ευρώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, καθώς η Φούλαμ θέλει να "ξεφορτωθεί" το υψηλό του συμβόλαιο.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η Φενέρ να προτείνει ένα ποσό κοντά στα 4.500.000 ευρώ και μαζί σαν έμψυχο αντάλλαγμα τον Nιγηριανό επιθετικό, Εμάνουελ Εμενίκε, για τον οποίο έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον η λονδρέζικη ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας διεθνής επιθετικός μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2014 από τον Πειραιά στο Λονδίνο έναντι 15.000.000 ευρώ, όμως δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή, επιστρέφοντας και πάλι στον Ολυμπιακό έξι μήνες μετά ως δανεικός. Κατά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 16 γκολ, ενώ σημείωσε άλλα δύο τέρματα σε έξι συμμετοχές στο Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK