Ανακοίνωσε Ποντόλσκι η Γαλατάσαραϊ

Παίκτης της Γαλατάσαραϊ είναι πλέον και επίσημα ο Λούκας Ποντόλσκι, με τον Γερμανό πρώην άσο της Άρσεναλ να υπογράφει συμβόλαιο για 3 συν 1 χρόνια με την τουρκική ομάδα.

Ανακοίνωσε Ποντόλσκι η Γαλατάσαραϊ

Στη Γαλατάσαραϊ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο Γερμανός άσος βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/7) στα γραφεία του συλλόγου στην Τουρκία, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

"Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Γαλατά που με εμπιστεύτηκαν. Είχα και πέρυσι πρόταση από την ομάδα, αλλά φέτος μου έδειξαν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά συμφωνήσαμε. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Γαλατάσαραϊ να πετύχει τους στόχους της", δήλωσε ο Ποντόλσκι κατά την παρουσίασή του.

Να σημειωθεί πως ο Ποντόλσκι είχε συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με απολαβές πάνω από 6.000.000 ευρώ, ωστόσο προτίμησε την προσφορά των Τούρκων. Με τους Λονδρέζους αγωνίστηκε για μια τριετία (2012-2015) φορώντας τη φανέλα της ομάδας για 60 αγώνες πρωταθλήματος και σκοράροντας 19 τέρματα. Το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ όπου σε 17 συμμετοχές πέτυχε μόλις 1 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK