Ρομπέρτο Κάρλος: "Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Γκέκα"

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Ρομπέρτο Κάρλος κατά του Φάνη Γκέκα, αποκαλύπτοντας τους λόγους που ο Έλληνας διεθνής τέθηκε σε καραντίνα.

Ρομπέρτο Κάρλος: "Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Γκέκα"

Ο Φάνης Γκέκας δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην Τουρκία, καθώς ο προπονητής της Ακισάρ, Ρομπέρτο Κάρλος, τον έθεσε εκτός ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου του ματς με την Γκαζιάντεπσπορ, αποκάλυψε τους λόγους που ο Έλληνας διεθνής τέθηκε στο περιθώριο, αφήνοντας αιχμές για τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

"Κάποιοι παίκτες αποτελούν πρόβλημα όταν δεν αγωνίζονται. Δεν έχει να κάνει με τον επαγγελματισμό του Γκέκα. Υπήρχαν προβλήματα με την συμπεριφορά του. Είχα κάνει κάποιες σκέψεις ήδη για τον Γκέκα. Δεν του άρεσαν κάποιες αποφάσεις μου αλλά και κινήσεις μου. Επιβίωσε για μεγάλο διάστημα στην Ακισάρ επειδή σκόραρε. Του έδωσα περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνίζεται όμως δεν είδα κάποια βελτίωση. Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα και η ηρεμία στην ομάδα είναι απαραίτητα στοιχεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν αναπληρώνουν τον προπονητής αλλά θα πρέπει να είναι ενωμένοι για τους στόχους που έχει θέσει η Ακισάρ".

Διαβάστε ακόμα:

Διώχνει Γκέκα ο Ρομπέρτο Κάρλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK