Στη Καϊσέρισπορ ο Αγεγκμπένι

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιακούμπου Αγεγκμπένι, καθώς η Καϊσέρσπορ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια.

Στη Καϊσέρισπορ ο Αγεγκμπένι

Την απόκτηση του Γιακούμπου Αγεγκμπένι ανακοίνωσε η Καϊσέρισπορ, με τον Νιγηριανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ο 33χρονος άσος αναμένεται στην Τουρκία το Σάββατο (28/08), προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Να θυμίσουμε, πως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ