Ο Περέιρα παίρνει και τον Νάνι στη Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για τη μεταγραφική υπέρβαση του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Πορτογάλο Νάνι με μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Περέιρα παίρνει και τον Νάνι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Νάνι ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα πλέον να καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ και η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έβαλε άμεσα σε εφαρμογή το σχέδιο για την υλοποίηση. Μάλιστα οι συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία και ανήκει προχώρησαν με τάχιστους ρυθμούς, τέτοιους που σύμφωνα με τουρκική πηγή, ο Νάνι θα βρίσκεται την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Ο 28χρονος διεθνής έπαιξε πέρυσι δανεικός στη Σπόρτινγκ και ανέκτησε τη φόρμα του, μαζί και την αυτοπεποίθησή του. Έπαιξε σε 37 παιχνίδι στη σεζόν και πέτυχε 10 γκολ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα ήθελαν ν' απαλλαγούν από το μεγάλο συμβόλαιό του, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, και η Φενέρμπαχτσε, που ξοδεύει ασύστολα, μοιάζει καλή προοπτική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK