Ο Πογκμπά ο πρεσβύτερος άναψε φωτιές!

Το ματς όδευε προς τη λήξη, η κρισιμότητα του αποτελέσματος ήταν τεράστια και ο μεγάλος Φλορεντίν Πογκμπά αποχώρησε τραυματίας στο 88ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Αυτό ήταν αρκετό για να του επιτεθούν οι συμπαίκτες του, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια (VIDEO).

Ο Πογκμπά ο πρεσβύτερος άναψε φωτιές!

Σε ένα εξαιρετικά κρίσμο ματς ανάμεσα στην γηπεδούχο Γκεντσλερμπιρλιγκί και την Αντάλιασπορ, και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους 3 βαθμούς, προκειμένου να "ανασάνουν" βαθμολογικά και να σωθούν από τον υποβιβασμό. Στην πρώτη μάλιστα αγωνίζεται ο μεγάλος αδερφός του Πολ Πογκμπά, Φλορεντίν.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και συγκεκριμένα λίγη ώρα πριν τη λήξη του 90λεπτου, ο διεθνής αμυντικός της Γουινέας, παρότι ο σύλλογός του έχανε με σκορ 1-0, προτίμησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, καθώς φαίνεται να τραυματίστηκε εκείνη τη στιγμή.

Αυτή του η ενέργεια στάθηκε αρκετή, ώστε να εξοργίσει τους συμπαίκτες του που τον είδαν να παρατάει τη... μάχη επιβίωσης και να τους αφήνει όλους "ξεκρέμαστους". Ένας παίκτης του κλαμπ του μίλησε σε έντονο ύφος και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με κάποιους άλλους να σπεύδουν να τους χωρίσουν.

Ωστόσο, τα "παρατράγουδα" συνεχίστηκαν αργότερα και στα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να του επιτίθονται, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν αφορά μόνο φραστική βία ή αν εξελίχτηκε και σε σωματική, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα χρειάστηκε να παρέμβει η Ασφάλεια για να λάβει τέλος το σκηνικό.

Όσον αφορά τη Γκεντσλερμπιρλιγκί, πλέον βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς και με δύο ματς να υπολείπονται, η σωτηρία μοιάζει... όνειρο απατηλό, καθώς χρειάζεται το απόλυτο, σε συνδυασμό με αρνητικά αποτελέσματα των ανταγωνιστών της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK