Απίστευτο: Διαιτητής άφησε την Τράμπζονσπορ με 7 παίκτες και του πήραν την κόκκινη κάρτα!

Ένα τρελό ματς έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη με την Γαλατάσαραϊ να νικάει με ανατροπή στο φινάλε την Τράμπζονσπορ με 2-1 και τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με επτά παίκτες! Δείτε τι έκαναν στον διαιτητή του αγώνα.

Απίστευτο: Διαιτητής άφησε την Τράμπζονσπορ με 7 παίκτες και του πήραν την κόκκινη κάρτα!

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε με 2-1 της Τράμπζονσπορ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με επτά παίκτες!

Η Τράμπζονσπορ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 25', όμως στο δεύτερο ημίχρονο έγινε χαμός. Στο 59' ο Χουρματσί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γαλατά και ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 70' ήρθε η δεύτερη κόκκινη κάρτα για τον Τράμπζονσπορ με τον Ντεμίρ να αποχωρεί από το γήπεδο. Στο 86' ο Καβάντα ανέτρεψε ανέτρεψε παίκτη των γηπεδούχων εντός περιοχής και η Γαλατά κέρδισε το πέναλτι. Ο Καβάντα εκνευρίστηκε, έσπρωξε τον διαιτητή και αποβλήθηκε, ενώ ο Ντουρσούν έκλεψε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή ως ένδειξη διαμαρτυρίας και τον... "απέβαλλε".

Ο ρέφερι δεν το αντιμετώπισε με χιούμορ και έδειξε την κόκκινη στον Ντουρσούν αφήνοντας την Τράμπζονσπορ με 7 παίκτες. Ο Ινάν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς, κάνοντας απλά καθυστερήσεις μέχρι να λήξει η αναμέτρηση.

Μετά τη λήξη, οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους για τη διαιτησία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK