Τέτοια ΤΙΜΩΡΙΑ δεν εύχεσαι ούτε στον αντίπαλο οπαδό!

Ένας οπαδός της Τράμπζονσπορ έκανε το λάθος να ανέβει πάνω σε κάθισμα κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας του και η τιμωρία ήταν αμείλικτη (VIDEO)!

Trabzonspor's fans before their Europa League Group L soccer match with Lokeren at Avni Aker Stadium in Trabzon, Turkey, Thursday, Oct. 23, 2014.(AP Photo)
Trabzonspor's fans before their Europa League Group L soccer match with Lokeren at Avni Aker Stadium in Trabzon, Turkey, Thursday, Oct. 23, 2014.(AP Photo) AP

Αυτή είναι ΤΙΜΩΡΙΑ! Οι κάμερες ασφαλείας στην έδρα της Τράμπζονσπορ "τσάκωσαν" έναν οπαδό με τα πόδια πάνω στο κάθισμά του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και ο σύλλογος της Τραπεζούντας έδρασε ακαριαία.

Όχι μόνο εντόπισε τον εν λόγω οπαδό αλλά για τιμωρία του επέβαλε να καθαρίσει 10.000 καθίσματα στην "Medical Park Arena".

"Δεν αστειευόμασταν όταν λέγαμε πως αυτό είναι το νέο σπίτι μας. Τι πρέπει να κάνουμε με ένα άτομο που ανεβαίνει με τα παπούτσια του πάνω στα καθίσματα του σπιτιούς; Να τον τιμωρήσουμε αμέσως", αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Τράμπζονσπορ, παρουσιάζοντας και το σχετικό VIDEO.

O μεταμελημένος (;) οπαδός επί τω έργω:

News 24/7

24MEDIA NETWORK