Θύμα μιας... λακκούβας ο Ντρογκμπά

Μία λακκούβα... εκδικήθηκε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά για το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Γκεντσλερμπιρλίγκι. Δείτε το σχετικό video.

Θύμα μιας... λακκούβας ο Ντρογκμπά

Ο Ιβοριανός επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έξι λεπτά μετά το γκολ του Μπγιορν Βλέμινκς (στο 66') προκειμένου να βγάλει την Γαλατάσαραϊ από τη δύσκολη θέση, ωστόσο μετατράπηκε σε μοιραίο παίκτη της.

Συγκεκριμένα πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ η Γκεντσλερμπιρλίγκι προηγείτο 1-0, ο Ντρογκμπά έπεσε εντός αντίπαλης περιοχής μετά από μαρκάρισμα του Αϊκούτ Ντεμίρ και, εσφαλμένα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει, τουλάχιστον, το βαθμό στην ομάδα του, αλλά την απώλεσε καθώς η λακκούβα που βρισκόταν στην άσπρη βούλα τον εμπόδισε να εκτελέσει το πέναλτι όπως θα ήθελε.

Ως εκ τούτου η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε και αν η Μπεσίκτας νικήσει την Τράμπζονσπορ το Σάββατο (09/03, 19:00), θα μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 2 βαθμούς.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, πάντως, δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης της "τσιμ μπομ" που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Τον είχε προλάβει ο Μπουράκ Γιλμάζ όπως θα δείτε σε αυτό το, ομολογουμένως, χιουμοριστικό video που ακολουθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK