Πούλησε Σο, παίρνει Μάρκοβιτς η Φενέρ

Την πώληση του Μούσα Σο στην Αλ Αχλί του Ντουμπάι ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής (28/8) η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα, που πλέον βάζει πλώρη για το δανεισμό του Λάζαρ Μάρκοβιτς από την Λίβερπουλ.

Πούλησε Σο, παίρνει Μάρκοβιτς η Φενέρ

Λίγες μόλις ώρες μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Ατρομήτου και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε επίσημα την παραχώρηση του 29χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού, Μούσα Σο, στην Αλ Αχλί του Ντουμπάι για 17.000.000 ευρώ.

Ο θηριώδης φορ αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια στον τουρκικό σύλλογο, συμμετέχοντας σε συνολικά 144 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράροντας 60 τέρματα. Να σημειωθεί πως η Αλ Αχλί του Ντουμπάι αποτελεί διαφορετική ομάδα από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Προχωράει του Μάρκοβιτς

Όπως όλα δείχνουν, ο Βίτορ Περέιρα θα προσθέσει έναν ακόμη σταρ στην ομάδα του. O λόγος για τον 21χρονο εξτρέμ της Λίβερπουλ, Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος θα μετακομίσει ως δανεικός στην Πόλη. Ο παίκτης δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θέλει στους "Reds" κι ένας δανεισμός μοιάζει ως η ιδανική επιλογή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK